«

»

apr 27

Ugg loafers

Landets dyreste garderobe Jeg vil tro at kronprinsessen har en av landets dyreste garderober. Den eneste som kan konkurrere mot henne, er Celina Midelfart, som også har skapene fylt med eksklusive designerklær. Hun har blant annet veldig mye Chanel, sier Silje om kosmetikkdronningen Celina Midelfart (36).De siste ukene har Mette-Marit dukket opp i en rekke eksklusive designantrekk, blant annet fra Valentino, som er kronprinsessens favorittmerke.

Valentino er regnet for å være det mest eksklusive av designerklær, og at kronprinsessen får tøyet spesialsydd, såkalt «haute couture», gjør ikke prislappen mindre. Mette-Marit har hatt en tendens til å være veldig damete, men de siste ukene har hun sett mye bedre ut, med en ny og mer trendy stil, sier Pedersen.Lite norsk designFlere motejournalister savner større bruk av norsk design .Vi skulle gjerne sett henne oftere i norsk design, mener hun. Spesielt med tanke på at hun er høy beskytter for Norsk Designråd, understreker moteredaktøren.

Mette -Marit holder seg vanligvis til eksklusive, utenlandske merker som Prada, Valentino og Gucci.Hun har plukket opp mye fra jetsettvennene prinsesse Marie Chantal av Hellas og prinsesse Rosario av Bulgaria, og har flere av de samme kjolene som sine styrtrike venninner.Mette-Marit blir alltid avbildet, og er en trendsetter. Men for folk flest er drømmen om å bære plaggene hun har, helt uoppnåelig, bekrefter Silje Pedersen.