«

»

apr 10

ugg jersey gardens

Instruktørene har skrevet tekstene sammen med skuespillerne, og nå øver de på sketsjer om alt fra begravelser i Tusenfryd til krangling på t-banen om hvem som er best egnet til å hjelpe mannen som har satt noe i halsen.

 

– Målet vårt er selvsagt å få en god karakter på revyen, men det viktigste er å vise frem alt talentet vi har her på skolen. Publikum skal se at vi har en musikklinje, en danselinje, blomsterdekoratører, gullsmedlinje, ja – det eneste vi mangler her på skolen er en dramalinje…., avslutter Overvik.Sjekk vår facebookside om skolerevyene her!

 

Selskapet har blant annet spesialisert seg på å levere én stillastype med relativt få deler og driver ikke med utleie eller andre bigeskjefter. I tillegg mener de det er en fordel at de selv har kontroll over hele verdikjeden – fra produksjon av stillasene til salg og oppfølging av kundene. Samtidig er vi blitt så store at vi får gode priser på innkjøp av råvarer som aluminium og finér, og vi har en veldig effektiv produksjon. Det må vi ha når vi produserer i Norge. De fleste konkurrerende systemer importeres fra utlandet.De to avviser at profitten skyldes at de har monopol.