«

»

apr 12

ugg jersey gardens

Den 28-årige kokken og restauranteieren på sin side forteller at Ingvild var den han fryktet mest å møte i en eventuell finale.Jeg følte jeg møtte en veldig sterk konkurrent. Ingvild har de samme fritidsinteressene som meg, og hun kan veldig mye om gårdsdrift. Så hun var nok den sterkeste konkurrenten jeg kunne møte av de femten som har vært her på gården, sier Joar, til Side2.

Han unner henne imidlertid seieren.Jeg veldig glad på Ingvilds vegne. Jeg hadde veldig lyst til å vinne selv, men hun er en fantastisk jente og hun har vist noen fantastiske egenskaper inne på gården, så jeg unte virkelig den jenta å vinne.Joar reiser imidlertid ikke tomhendt fra «Farmen».For meg er det ikke så viktig å vinne, det er verdiene jeg har fått etter oppholdet på gården som er viktig. De er mye bedre enn vinne selve «Farmen», sier Joar, som ikke legger skjul på at han gjorde sitt beste under den siste konkurransen.

Kommentaren og bildet av veska ble ganske raskt fjernet av Louise Angelica. Det er forøvrig ikke første gangen hun selger sine designervesker. I sommer solgte hun 10 designervesker fra blant andre Chanel, Louis Vuitton og Dolce & Gabbana.