«

»

mai 17

Ugg jazmine

Gunnar Stavrum, sjefredaktør for Nettavisen, mener at alle kan dra nytte av Hjerneklubben. De fleste har nytte av å trene opp hjernen sin til å huske bedre – om det er til en eksamen, for å lære et språk eller å øke kunnskapen om et annet emne. Den underholdende biten er at Hjerneklubben også kan brukes til å bli quizmester eller til å bli bedre til å spille kort, sier Stavrum.Frank Wedde er en av gründerne bak Hjerneklubben og har brukt systemene i årevis. Han husker de utroligste ting og har blant annet lært seg fire forskjellige språk ved hjelp av teknikkene. Han lager seg «huskefantasier» som gjør at han kan huske rekkefølgen på en hel kortstokk

 

Blir du ofte tung i hodet? Det kan årsaken være lufta du puster inn. Spesielt i byområder er dette et velkjent fenomen og som sliter på din kapasitet til å yte mer.Vi mennesker puster inn 10 000 liter luft hver dag, og problemet kan ligge i at luften inne hos deg er mer forurenset enn luften ute. Det er på bakgrunn av at inneluften kan inneholde husstøvmidd, virus, pollen og lignende.Løsningen er heldigvis noen tastetrykk unna. AirFree renser inneluften din og demper problemene som skyldes dårlig inneluft – som for eksempel hodepine, allergier og astma.

 

Blant forestillingens imponerende innslag bør nevnes det komiske nummeret «En vanlig dag på trikken» som handlet om ulike typer mennesker man kan møte hvis man tar seg en tur med Oslo Sporveier.
Her portretterte elevene «fjortisbertene» med sine Uggs-støvler, tuperte hårfrisyre og merkebager. Også uteliggeren samt den gale damen var blant de fargerike trikkepassasjerene. Og ikke minst den sure gamle damen som skulle oppdra resten av passasjerene.Den fargerike forestillingen «Jungeldansen» var et annet høydepunkt. Her danset ti-tolv elever til eksotiske rytmer utkledt som ulike jungeldyr.Publikummer Anne Kathrine Krøvel lot seg imponere av «Reklamesketsjen»:Her kom slagordene som perler på en snor. Dette var harselering med reklame, og storyen var gjennomført med bare reklameutsagn, forteller Krøvel som synes at hele forestillingen var svært vellykket.