«

»

des 20

Ugg jakke

Tolner var en av de første som likte Facebook gruppen «Vi som vil ha HaPå med ananas tilbake».Jeg var redd det ikke skulle smake som jeg husket, men dette er minst like godt, sier Tolner til Aftenposten.no mens han kikker ned på loffen med det hvite, søte pålegget på og tar enda en stor bit.Vi kjøpte HaPå mye på grunn av aksjonen på Facebook, sier markedssjef Lise Godfrey i Kavli.Året var 2009 og Kavli flyttet fabrikken til Bergen og startet opp produksjonen av vanlig,Ugg jakke brun HaPå. Nå har de nok en gang hørt på Hapå-fansen.

I 2008 bestemte Nestlé, som da eide HaPå, å legge ned produksjonen av pålegget fra Hamar. Ugg jakke Det ble full reaksjon på Facebook og forbrukerne ga klart uttrykk for skuffelsen.Vi kjøpte HaPå mye på grunn av aksjonen på Facebook, sier markedssjef Lise Godfrey i Kavli.Året var 2009 og Kavli flyttet fabrikken til Bergen og startet opp produksjonen av vanlig, brun HaPå. Nå har de nok en gang hørt på Hapå-fansen. Vi så at her var det mye engasjement vi kunne jobbe med. Gruppen «Vi som vil ha HaPå med Ananas» er nå blitt hørt. I alle fall i en periode, sier Godfrey.

HaPå Ananas er ikke det eneste produktet som har sett dagens lys etter Facebook-gruppers press.Ugg jakke I 2010 startet Bugg-entusiaster en gruppe på Facebook. Da det var 60 000 medlemmer som ønsket tyggegummien fra 80-tallet tilbake, fikk de viljen sin.Galleberg, som er den norske distributøren, lanserte Bugg med banansmak tidligere i år. Neste år kommer trolig smakene bringebær, jordbær og/eller cola.Bugg ble relansert på bakgrunn av Facebook­-etterspørselen, sier kategorisjef Pia Rangberg i Galleberg.