«

»

apr 07

ugg international shipping

I etterkant ga også en unnskyldning til NRK og Ingunn Solheim for sitt utfall offisielt gjennom Høyre. Carl I. Hagen har adskillige ganger tatt sin frittalende kone Eli i forsvar – selv om mange nok vil si at hun har forsvart ham like mange ganger. Anledningene har vært relativt mange, så det er vanskelig å nevne en.Eli Hagen er for øvrig ikke den eneste som har tatt til offentligheten for å forsvare sin mann. Det samme gjorde Sigrun Vedelden da Norges fotballforbund sparket ektemannen Egil Drillo Olsen. Ari Behn har også vært ute og forsvart sin kone, prinsesse Märtha når kritikken mot hennes prinsesserolle og hennes omgang med engler har vært som sterkest. – Märtha er uredd og gjør det som ethvert menneske bør gjøre, nemlig å følge sin egen overbevisning uavhengig av hva måtte mene er feil eller riktig, skrev Ari Behn i en e-post til VG. Marte Kroghs ektemann Haudemann-Andersen forsvarte henne etter det famøse intervjuet i MAMMA, der Krogh ble feilsitert og gjengitt med store bokstaver i VG.

 

Denne uken har Fading Gigolo norsk premiere. I filmen møter en godt voksen mann som selger til rike kvinner. – Jeg liker filmer om sexindustrien. Jeg liker filmer om religion, så jeg nevnte ideen for Woody , og sa: Det er en god idé. Og jeg sa: to vil være en original hallik og prostituert, sier regissør og hovedrolleinnehaver Turturro til . Dette er ikke første gang det lages film om mannlige prostituerte. har samlet sju filmer som er verdt å se: En gutt fra landet kommer til storbyen, og prostituerer seg for å få penger. En langt mindre luksuriøs tilværelse enn de fleste mennene på listen har. I denne tyske filmen fra 1978, møter en krigshelt fra første verdenskrig som sliter med å finne jobb når krigen er over. Derfor blir gigolo. Den mest kjente gigolo-filmen. Gere spiller gigoloen som blir mistenkt for mord. To bestevenner lever på gata og selger . Sammen legger de ut på en reise for å finne moren til den ene av de to. Gigoloen Georges Iscovescu vil flytte til USA, men må først finne seg en kone. Ashton Kutcher spiller gigoloen som ikke har et hjem, men som bosetter seg hos rike kvinner. Chance spiller en gigolo som flytter til hjembyen i håp om å kapre hjertet til drømmedama.

 

VG har feilsitert Marte. Hun har aldri sagt ta dere sammen. Hun har sagt man må ta seg sammen med henvisning til seg selv for å orke og trene. Der har det blitt en misforståelse, sier Haudemann til VG. For Arne Riise og Angelicas del ser det ut som om saken ikke har gått nevneverdig inn på dem. Paret har nå flyttet til Nicosia på Kypros der Arne Riise skal jobbe fremover. Og der besøkte og ektemannen nylig Chanels eget utsalg. Se bildet under: Dette er blogginnlegg fra hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på . comments powered by.