«

»

apr 25

Ugg international shipping

Men oppe i alt dette slipper også det mye omtalte merket Vetements jeans i samarbeid med Levi’s.Vetements er ikke fremmed for å overraske litt, og nå har de gitt de klassiske Levi’s jeansene en helt ny vri. Glidelås foran på buksen? Nei, ikke nå lenger. De har nemlig plassert glidelåsen bak på rumpa og nedover beina og dette har naturligvis ført til et par bilder som har fått folk til å rase.Vetements selv har nemlig lagt ut bilder på deres Instagramkonto og bildene har fått tusenvis av kommentarer. Noen har forelsket seg helt buksene, mens andre kaller de både stygge, upassende og til og med søppel. Ida Elise Eide Einarsdottir, moteekspert og redaktør i Vixen Magazine, forteller til KK.no at jeans er mer aktuelt enn noensinne denne sesongen.

Det er ingen tvil om at denim og kanskje spesielt jeans aldri går av moten. Og nettopp derfor søker stadig flere det å re-tolke nettopp denim. De skal i det minste ha for forsøket, for kjedelig kan det ikke beskyldes å være. Selv om det som vanlig er mikset mottakelse; de som hyller Vetements’ avant-garde tilnærming til anti-mote på den ene siden, og de som ikke skjønner greia på den andre, sier Einarsdottir.

I tidligere sesonger har nemlig Vetements fått oppmerksomhet for mange av stuntene sine. For ett år siden forelsket nemlig fashionistaer seg i en t-skjorte fra Vetements – eller skal vi si DHL?Motehuset hadde nemlig laget en gul t-skjorte med budfirma-logoen på og prissatt den til over 2000 kroner. Vetements har også samarbeidet med Juicy Couture – hvem kan vel ikke glemme kosedressene deres? Og nå er det altså Levi’s som står for tur.