«

»

apr 17

UGG herresko

Hvor har du lyst til å dra på din neste ferie? Jeg har veeldig lyst til å dra tilbake til Los Angeles, jeg bodde der i tre måneder da jeg jobbet som regissør på Norske Hollywood-fruer og VIL tilbake – om så bare for en søndag for da er favorittmarkedet mitt på Fairfax åpent.

Hva er det beste rådet (privat eller profesjonelt) du noengang har fått? Si til deg selv at du er god nok, våg å vis hvem du er og hvordan du vil ha det.Hvilken egenskap er mest attraktiv i en kjæreste? Ambisjoner, selvtillit og det at han er snill. Min kjære Stefan har alt det og mer til.Hvilken egenskap setter du mest pris på i en venn? Ingenting er som en venn du kan snakke med alt om og som lytter og gir råd når du trenger det.


Fortell om et talent du har fra naturens side? Jeg er musikalsk og har stått på en scene siden jeg kunne gå.Hva fascinerer deg? Jeg fascineres av folk som står to uker i kø for å kjøpe kinobilletter når de legges ut til salg, alle får jo billetter gjør de ikke? To uker utenfor en kino: det fascinerer og forundrer meg.
Hvilke ord lever du etter? I am drunk on dreams, doubtless, with no sense to sober up.