«

»

apr 24

Ugg grå

De er beige, de er lodne, de kunne kanskje passet til en romfartsdrakt, men de er uansett et udødelig samtaleemne i moteverdenen. Hva er det det er snakk om?UGGs selvfølgelig.
De har mye omdiskutert etter at de kom for noen år siden. Det ble blant annet sagt at de hadde for dårlig støtte og var derfor helseskadelig hvis du brukte dem ofte. Andre mente at skoene var så stygge at du rett og slett burde kaste dem.I år igjen dukker det opp UGGs på hvert gatehjørne i tillegg til at designerne skal herme etter dem. Designere som Stella McCartney har designet sin egen versjon av skoene, mens alle kjedebutikkene produserer sine egne, billigere utgaver av skoene.

Til og med Jimmy Choo, som var gjestedesigner for Hennes & Mauritz i fjor, har gått inn i et samarbeid med australske UGG og designet en egen utgave av UGGsene.Bortsett fra Jimmy Choo er Ugg de eneste skoene jeg har av et annet merke i min garderobe. Vi er veldig fornøyde med å ha klart å forene det beste fra begge merker, den legendariske komforten som Ugg tilbyr i ekte Jimmy Choo’s ånd, har Jimmy Choo-gründer Tamara Mellon tidligere uttalt til Marie Claire. De fleste kjendisene har også kastet seg over UGGsene, og bruker de uansett hvordan været er. De lodne klumpene har blant annet funnet veien til føtter som Kelly Osbourne, Ashley Tisdale og Sarah Jessica Parker.

På Trendoppen er leserne noe uenig om hva de syns om UGGsene på kjendisene. Men de fleste mener at det ikke er så mye å gå etter, spesielt ikke om sommeren.Uggs er så utrolig styggt! Det ødelegger et helt antrekk, mener «Maren».Alt blir så pløsete på med disse (ugh!) UGGsene på!, mener «Moterik»Uggs igjen! Finnes det egentlig noe positivt med dem? Sier «b.w.m»Til tross er det ikke alle som mener at UGGsene er fullt så ille, men at de kanskje kan være gode å ha i vinterkalde Norge. Det er mest når du har tatt på eg penkjolen de menr UGGsene bør stå igjen hjemme.Vet mange ikke liker UGGs, men til det antrekket hun går med, så kan man godt gå med disse skoene. Et helt enkelt og greit hverdagsantrekk. Det er bare når man går med skjørt eller kjole at det ikke passer med sånne sko, skriver «Liz».