«

»

apr 24

Ugg glitter

På samme måte som med skinnskoene bør du også her avslutte med impregnering.Et triks for å se om skoene er godt nok impregnert, er å slippe en vanndråpe på dem. Hvis den renner rett av er skoene, er de godt nok impregnert. Hvis den trekker seg inn, er de ikke det. Også her er det imidlertid avgjørende hva slags type materiale skoene er laget av, sier Zetterlund. Husk også at du går over skoene en 3-4 ganger, og at du holder flasken 30-40 centimeter unna skoene. Holder du den for tett innpå kan det bli flekker på skoene.

LES OGSÅ: Her er noen av høstens nøkkeltrenderNoen designere skal finne opp hjulet hver eneste sesong, men jeg holder meg til min greie. Selvfølgelig skal man skape noe nytt, men du må fremdeles holde deg til ditt. Folk som elsket klærne mine i 2014 skal gjøre det i 2017 også, sier designer Nina Jarebrink til KK.no.Den svenske glamourdronningen er aktuell med sin nye høstkolleksjon som Nina selv er svært glamorøs. «Everyday glamour» er Ninas motto, og hun forteller meg at hun fikser seg hver dag. Kanskje ikke i en glitrende kjole som den hun har på seg da vi møter henne på hotellrommet hennes, men de røde leppene er alltid sminket på.

Jeg har alltid rød leppestift, jeg fikser neglene og jeg har på høye hæler. De som jobber hos meg er helt like. Men det er ikke for andre at jeg pynter meg sånn – jeg gjør det for meg selv.Psst: Se hvordan du sminker perfekte, røde lepper her.Høstkolleksjonen til Nina består av sort og lilla, skinn og fløyel – elementer du sikkert har sett i kolleksjonene hennes tidligere.Jeg lager det jeg selv vil ha og hva jeg selv savner. Jeg føler aldri mote. Mange sier ofte at de har en spesiell stil eller at inspirasjonen kommer fra et sted, men jeg blir inspirert av alt i livet. Denne gangen er det kvinner.