«

»

apr 22

Ugg for men

En kvinne på 21 år fra Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud ble i går kveld funnet blodig og forslått. Tre tenåringsjenter er mistenkt for den grove mishandlingen.Den unge kvinnen skal ha blitt sparket, slått, lugget og bitt i ansikt og på halsen. De tre jentene på 15, 18 og 19 år satte også fyr på 21-åringens hårlugg, brente henne i ansiktet og bet av en piercing hun hadde i ansiktet, skriver Drammens Tidendes nettutgave.

Hendelsen skjedde i en privatbolig i 19-tiden. Ei jente skal ha fått juling av tre andre jenter. Det er grovt det som har skjedd med henne. Dette er en stygg sak, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt Marianne Mørch til Dagbladet.no.Klarte å rømmeHovedmistenkte er bare 15 år. Hun er ikke pågrepet ennå, men det har vært kontakt med foresatte i dag, sier Mørch. De kjenner hverandrePolitiet sier de fester lit til kvinnens forklaring og at skadene hun er påført stemmer overens med det hun har fortalt. Etter at politiet ble varslet ble hun sendt til legevakten for sjekk og behandling.

Ifølge politibetjent Nikolai Myhren ved Øvre Eiker lensmannskontor klarte den 21 år gamle kvinnen å rømme, og fikk hjelp av en tilfeldig forbipasserende mann.Myhren forteller at hun ble funnet blodig og forslått langs veien, og den forbipasserende ringte umiddelbart politiet. Ingen av tenåringsjentene er satt i arresten, men politiet har snakket med alle tre. Ifølge politiet ser det ut til at den yngste jenta var mest aktiv i mishandlingen.