«

»

apr 22

Ugg flats womens shoes

Spesielt slangeskinn er overalt akkurat nå.Chloé og Gucci er begge designere som bruker slangeskinn i sin nyeste kolleksjon.Her er guttenes dom:Dette var kanskje kult på 90-tallet, jeg liker det ikke! sier Petter (21) fra BI.Mye mulig dette er «kult», men estetisk pent er det ikke, bryter Christian ut fra sidelinja.

Knelange skjørt Vi lar oss fortsatt inspirere av TV-serien «Mad Men», og knelange skjørt à la 50- og 60-tallet er det derfor mye av også denne høsten.Marc by Marc Jacobs, Valentino, Louis Vuitton, Givenchy er blant motehusene som slår et slag for skjørt i denne lengden i høst og vinter.Dette er et skjørt med en litt vanskelig lengde, fordi det krever at man har litt lange bein og at man bruker høyhælte sko.Maxiskjørt Fotside skjørt og kjoler har vært tydelig med i motebildet i flere sesonger nå.Dette er noe som kler de fleste og som ser fantastisk ut sommer som vinter, og er nok derfor noe mange jenter kommer til å kle seg i utover sesongen.

Guttene deler tydeligvis ikke denne begeistringen:Guttene roper i munnen på hverandre. Listen over skjellsord er lang som et vondt år.Gutter vil se kropp Da vi hadde mottatt kommentarer på de ulike trendene, lot vi guttene prate fritt om klær de hater at jenter går med.Guttene var svært opptatt av at jenter skjuler kroppene sine i store plagg som tunikaer, løse bukser og jeans som ikke sitter stramt nok. Dette liker de definitivt ikke.Plagg som på noen som helst måte skjuler kvinnefiguren, preger nemlig gjennomgående hatlisten.Under kan du lese hele listen.