«

»

mai 11

Ugg flats womens shoes

Dermed har hun ikke hatt lange mammapermisjonen å skrive hjem om. Det er ikke mer enn to måneder siden Sarah Jessica og ektemannen gjennom 12 år, Matthew Broderick fikk tvillingdøtrene Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge.De to ble født av en ikke navngitt surrogatmor 22. juni i år. Fra før av har paret sønnen James Wilke (6).Noen endelig dato for den nye «Sex and the City»-filmen er ikke satt, men den er ventet i løpet av neste år. Før den tid kommer komedien «Have You Heard About the Morgans» hvor Parker spiller mot Hugh Grant.

Stadig flere nordmenn blir svindlet på internett. Vi gir deg forholdsreglene du må ta før du trykker på «betal». Av: Thea Roll RakengVi anbefaler forbrukerne å undersøke en del før de handler, sier Ragnhild Olin Amdam, rådgiver i Forbrukerpolitisk avdeling i Forbrukerrådet, til DinSide.Forbrukerrådet har utarbeidet en sjekkliste man bør lese før man handler på nettet. I tillegg har Forbrukerombudet laget en oversikt over ulike norske og internasjonale nettbutikker som selger falske varer.Canada Goose, UGGs og Mulberry-vesker er varene som hyppigst blir kopiert.

Disse nettbutikkene vil lure degOslo-jenta Sofie Nergaard studerer i Danmark, og har som mange andre studenter et stramt budsjett å forholde seg til. Da hun fant et par Nike Free-sko via Google til en tredjedel av ordinær pris, slo hun til. Jeg kunne se med en gang jeg fikk dem at skoene var fake. Esken så genuin ut, men skoene hadde mange feil. Sømmene var slurvete og passformen var rar, noe man aldri vil finne ved en ordentlig Nike-sko, sier Sofie som legger til at det er de små detaljene som avslører som en vare er ekte eller ei.