«

»

mai 09

Ugg ebay

Til alle dem som klarer å «pull it off», sier jeg bare vær så god, bruk i vei! Men jeg forventer absolutt ikke at Ola Nordmann skal begynne å trave rundt i skjørt. Det klarer han bare ikke, og det stiller veldig mange krav til en veldreid kropp og maskulinitet for at dette skal bli kult, sier Pedersen.Vil ikke date i gallakjole Tørnquist mener sannsynligheten for at kjoletrenden skal bli en hit blant nordmenn, er nokså liten.

Alle som kjenner én eller flere norske menn, forstår at dette ikke er teoretisk mulig. Hadde kjæresten min foreslått at jeg skulle gå i noe sånt, hadde jeg sagt nei! «Nei, takk. Det vil jeg ikke, og nå er jeg veldig usikker på om du kjenner meg i det hele tatt» sier Tørnquist.Nå er jeg ganske singel for tida, men tipper jeg ikke kommer til å date neste dame i gallakjole. På meg altså, sier Schau.

Det spørs altså om dette er noe vi kommer til å se på den gjengse nordmann i nærmeste framtid. Flere feminine herretrender har kommet og gått uten at Ola har hoppet helt på. Enda.Delte meninger Det er ikke bare delte meninger blant de utspurte mennene. Den feminine høstkolleksjon har også fått delt omtale i media den siste tida.