«

»

apr 19

Ugg earmuff headphones

Du har sikkert sett at pysjamasen har funnet sin vei inn i trendbildet. Ikke alle har klart å forelske seg helt i denne trenden enda, men det har vi! For det er ikke nødvendigvis sånn at du må gå med matchende bukse og overdel (selv om dette er en svært enkel løsning om morgenen), men du kan fint kun gå for overdelen eller underdelen hver for seg.Hvis du ikke allerede har sett det i butikkene, har du nok fått med deg noen bilder av streetstyle-stjernene som har kledd seg opp i det som må være vårens hotteste mønster; nemlig «gingham»! Gingham er rett og slett et rutete mønster, og vi har forelsket oss helt i det.

Under moteuken i London krydde det også av dette mønsteret! House of Holland hadde ikke spart på noe da de skulle vise frem sin kolleksjon for våren 2017. Så å si hver modell hadde på seg enten tilbehør, sko eller plagg i dette mønsteret. Denne sesongen kommer vi nok til å holde det litt enklere, men her er det absolutt mye inspirasjon å hente!

Denne våren har vi tenkt å skaffe oss et skjørt i det herlige mønsteret. Til skjørtet skal vi bruke alt fra skjorter til gensere – gjerne noe med en logo som Laura Eguizabal har gjort øverst i saken. Ønsker du å holde det enda enklere, finnes det mange kule sko med gingham-mønsteret, og du kan også prøve deg fram med et tørkle i halsen eller noe kntt rundt håndleddet.I bildekollasjen under kan du finne et stort utvalg av plagg i årets trendmønster. Hva kommer du til å teste ut?