«

»

apr 19

Ugg danmark

Vi har sagt det mange ganger før, og vi kommer nok til å si det mange ganger til. Den lille sorte er og forblir et supert plagg å ha i klesskapet. Mange av oss forbinder nok kjolen mest til jul og de festlige dagene rundt høytiden, men den lille sorte kan fint brukes til hverdags også! Alt handler bare om hvordan du styler det. Et par sneakers og en vårlig veske er ofte alt som skal til for å gjøre det hverdagslig og kult.

Vi har alle en. Nei, ikke den slitte treningsbuksa fra håndballturneringen da du var 17 år. Men den buksa som er løs, ledig og rett og slett bare digg. Gjerne med noe slags mønster slik at den gjør litt ut av seg. Til den kan du selvfølgelig bruke den hvite t-skjorten, men du kan også gjøre som Camille Charriere og gå for en komfortabel overdel. Topp det hele med en kul jakke og du er «good to go»!

Sophie Fontanel er blant de litt eldre damene vi rett og slett har forelsket oss i. Vi oppdaget Sophie via Instagram og har ikke sluttet å følge henne siden. Denne dama kan virkelig det med å kle seg fransk chic, og vi stjeler daglig inspirasjon fra henne. Nylig la hun ut et bilde av seg selv i en jumpsuit – plagget som er et helt antrekk i seg selv, og da sier det seg; dette kan du alltid ty til når du er i tvil om hva du skal ha på deg.

Et plagg som virkelig har funnet sin plass i trendbildet er t-skjorten med logo på. Dette kan være alt fra bandlogo til Coca Cola-merket. Fashionistaer over hele verden har tatt i bruk det kule plagget, og i denne saken kan du finne noen av våre favoritter. Bruk t-skjorten sammen med bukse, jeans, shorts eller skjørt, og gi gjerne det hele et interessant element ved å bryte opp med et belte!