«

»

apr 01

ugg dakota

siebel At klær kan virke splittende, vet Nora alt om. I ukens stripe krever hun forbud – mot falske Uggs #støggs. smp-stories-top-widget t klart flertall av yummimummies i området vil et forbud mot støggs. Trenden på Jacuzzi-partyer, coachinggrupper og uformelle treff har i det siste vært klar: Nei til bruk av ikke godkjent merkevare i det private, nyoppussede rom. Fake Uggs hører rett og slett ikke hjemme hos oss.ugg dakota Tar ikke tak nå, vil kopiene kanskje ta over hele gatebildet, og før vet ordet av det, har Øvre Vinderen fått tilnavnet: Støggsalléen. En ting er sikkert, STØGGS passer ikke inn med vårt levesett. vil kunne SE DEN MØTER, for oss: Hvor har de hytte? Foretrekker de årgangsvin fremfor kartong? Kjører de Tesla eller Toyota?

Det er som brunsnegler, espressokapsler og Michael Kors-vesker Snart har UTØYET både i hallen og på FAU-møter. De POPPER OPP på barnebursdager,ugg dakota SATS-sentre og i vennegrupper. Gror langsmed eikeparketten som kunstige skaisopper uten respekt hverken for området, dresskode eller BBI .

 

I flere generasjoner har her oppe, på bakgrunn av tøffe vintre og ekstra lange oppkjørsler, vent oss til skotøy av ypperste klasse. Ikke noe skaper større TRYGGHET enn når du tar et skritt utenfor komfortsonen og møter en i samme type saueskinnstøfler som deg selv. Hva skjer når TROR møter en likesinnet, og det viser seg at denne er ute og spaserer under FALSKT FLAGG? Ettersom eplehagene blir mindre og innflytterne stadig flere, ser at bruken av støggs BRER OM SEG.

Kanskje fungerer fake Uggs på Nesodden eller Langhus . Men her hos oss, gjør støggsene at du føler deg ANNERLEDES. Spesielt hvis du er ung. De hindrer deg i å:ugg dakota 1. Manøvrere CLASSYWALK . 2. Bli bedt med på HYTTA i HEMSEDAL – og, ikke minst, 3. Få plass på RUSSEBUSS . Så nei, på vegne av 9 av 10 yummimummies i området, synes rett og slett ikke noe om det. Si Nei til støggs i det private, nyoppussede rom NÅ! smp-stories-bottom-widget matrix-tags widget-list.