«

»

jul 19

Ugg dakota slippers

Lørdag gikk politiet ut med en beskrivelse av to personer etter at en russejente skal ha blitt voldtatt på russetreff på Tryvann natt til 1. mai.På kvelden 1. mai skal det ha skjedd nok en voldtekt på russetreffet. Denne gangen på tribunen ved hovedsvenen på Tryvann. Voldtekten skal ha skjedd i tidsrommet 23.00-23.30, og Oslo-politiet kom i dag med en beskrivelse av tre gjerningspersoner basert på anmeldelsen av voldtekten. Lyst hår med litt lengde, markerte ansiktstrekk; markerte kinnben og hake, grå collegegenser, Uggs og fløyte rundt halsen.

Alle tre var lyse i huden, hadde russebukse og pannebånd med hvit tekst.To gutter Politiinspektør Grete Lien Metlid sier til Dagbladet at de har valgt å gå ut med signalementet i håp om at noen av de som var til stede på arrangementet skal huske noe. Hun ber russen om hjelp da tipsstrømmen har stoppet opp.Det så ut som om vi fikk en del tips innledningsvis, men så stoppa det opp. Vi oppfordrer de som har vært på arrangementene til å gjøre seg kjent med etterlysningene. De må tenke seg om – kanskje har de opplysningene vi trenger, sier hun.

Etter voldtekten natt til 1. mai, gikk politiet ut med følgende beskrivelse:Nordisk utseende gutt, ca. 180 cm høy, tynn og med halvlangt hår. Rød russebukse, mørk parkasjakke og med en hettegenser under jakka. Han hadde et mørkeblått tørkle m/hvit skrift som pannebånd.  Gutt, noe mørk i huden, ca. 180 cm høy, kraftig kroppsbygning, veltrent. Rød russebukse, stor jakke og med samme type pannebånd som den første gutten. Gutten snakket noe gebrokkent norsk. Begge guttene hadde glow-striper på kinnene.Ingen sammenheng Politiinspektør Grete Lien Metlid ber om at de som har informasjon eller opplysninger tar kontakt med politiet.