«

»

apr 06

ugg boot cleaner

Hvilken sektor bør man begynne i dersom man vil tjene mye penger? – Våre undersøkelser viser at det i kan være lurt å satse innen finans og offshore, men det finnes suksess-selskaper innen alle bransjer. Trikset er å finne på ingen har tenkt på – men det er selvfølgelig ikke enkelt, sier Reve. Noen som imidlertid har klart det er Henrik Nørstrud, Thomas Adams og Knut Gresvig. Dagen etter en god tur på byen i 2007 datt ideen ned i hodet: Heldekkende kosedress må jo være det ultimate plagget til en slakk dag på sofaen! Dermed satte de i gang med å tegne dressen de ga navnet Onepiece. Plagget ble markedsført på Facebook. Logo trykket de selv på i lagerlokalene på Østerås. Selv synes de oppfinnelsen var genial. Men at det i løpet av noen år skulle gjøre dem til millionærer med butikk ved siden av Chanel i Beverly Hills hippeste handlegate,ugg boot cleaner var det ingen som tenkte på. De selger dresser til 80 land gjennom nettbutikk og over 1000 videreforhandlere – blant annet de ærverdige varehusene Harrods og Selfridges i London. Klærne sendes direkte ut til brukeren fra et lagerhotell i Nederland. Logistikken tar et eksternt firma seg av.

 

 

 

 

Det gir oss tid til å jobbe med det synes er gøy og er gode på utvikle nye produkter og markedsføre dem, sier Gresvig. Selskapet har kjøpt lisens til Marius-mønsteret og Angry Birds, og laget egen kolleksjon med bandet OneDirection. At kjendiser som Bieber, Wyclef , Lavigne og Garcia er blitt fotografert iført plagget, har også satt fart på salget. – har vært veldig bevisste ved for eksempel valg av lokale i Los . Dette er kanskje en av de dyreste leiene i byen, men det er her kjendisene handler, og det er alltid et kobbel av paparazzier utenfor. Det har gitt mye god markedsføring, sier Adams. – Dere lager et produkt det er veldig lett å kopiere – hvordan holder dere konkurrentene unna? – Det finnes utallige kopier, men har designbeskyttelse på mønstrene lager. I tillegg beskytter oss ved å bygge merkevare. har et sterkt merke og selger for eksempel masse capser bare med logoen på. Også får kred for å være originalen, på samme måte som Uggs og Converse gjør med sine produkter, sier Gresvig. I år lanserer selskapet en rimeligere kolleksjon for dem som ikke har råd til å bla opp over 1300 kroner for en kosedress.

 

 

 

De har hatt samlede salgsinntekter på 430 millioner kroner, og sitter igjen med over 130 millioner kroner etter at skatt er betalt.Adams og Gresvig skjønte at interessen for plagget kunne bli stor etter at de tok seg en bytur på Solli plass – iført Onepiece. Snart krydde det av folk iført Onepiecer på afterski i Trysil og Hemsedal. – I løpet av 18 måneder i 2010 og 2011 solgte Onepiecer til 2 prosent av Norges befolkning,ugg boot cleaner sier Adams. Men salget dabbet raskt av. Så da plagget ble lansert i Sverige og England, var de bedre forberedt, med flunkende ny logo og en hel kleskolleksjon utviklet i samarbeid med designere fra motebransjen. Fra enkle lokaler i Frogner utenfor Oslo driver trioen nå åtte butikker i London, Stockholm, Göteborg, Malmø, Berlin, og Los .Bare sett i gang! Lag deg en logo, bruk 10 på å få laget opp noen produkter, og prøv det ut! Alle har noen 100 venner på Facebook, og det er lett å selge gjennom nettbutikker. Det er ikke nødvendig å planlegge så lenge og legge opp en grundig strategi. Prøv deg frem og bygg heller stein på stein, råder Onepiece-gründer Thomas Adams. På fire år har de tre gründerne solgt over en halv million Onepiecer.ugg boot cleaner