«

»

apr 18

UGG australia.c

Enten du bruker solbriller eller vanlige briller hver dag, er de mest sannsynlig fulle av bakterier. Bare tenk på alt de utsettes for på en vanlig dag!Hans Torvald Haugo, generalsekretær og fagsjef i Norges Optikerforbund, avslører at det bør gjøres hver eneste dag.– For å få et godt utbytte når en bruker briller og solbriller, bør de være rene når en begynner å bruke dem. Det vil si at en bør ta en rens eller vask på morgenen når en tar hverdagsbrillen på, har han tidligere fortalt KK.no.

Du bør selvsagt se an situasjonen litt, da brillene du bare har brukt innendørs en rolig søndag kan være like fine neste dag.– Hvor mye støv og skitt det kommer på brillen avhenger av hva den brukes til, hvilke aktiviteter vi er med på og hvor varmt det er. Rengjør brillen etter behov, sier Haugo.Det er viktig å være forsiktig med støv på brilleglassene, da dette fort kan lage riper. Hvordan unngå dette? Skyll brillene i rennende vann før du pusser dem.– Har en brukt brillen i et støvete miljø bør den skylles i rennende vann først, før en begynner å bruke pussefiller eller annet på selve glasset. Støv kan fungere som slipespon på glassoverflaten. Vannet skal være lunkent – ikke for varmt, sier Haugo.

Etter moteukene som nylig var, fikk jeg flashback til dagene i USA. Flere av motehusene presenterte nemlig logoen sin på en ny måte. Modellene hadde blitt malt på logoen på neglene sine, og i ettertid ser vi at flere har laget sine egne varianter av de kjente klesmerkene. Vi snakker Tommy Hilfiger, Gucci, Louis Vuitton x Supreme og Puma – for å nevne noen. Er dette en neglelakktrend du kommer til å teste ut?