«

»

apr 29

Ugg adirondack salg

MER EKSKLUSIVT. – Alle de store motehusene har mokasiner i sine kolleksjoner nå, de har fått sin renessanse, sier daglig leder Heidi Khazaie Teige til Magasinet på nett. 2004-utgaven av de flate skoene er skinn, gjerne semsket, og er mer eksklusive enn dem vi brukte på slutten av 80-tallet. De finnes også i en rekke farger, som blå, hvit og rød. – Mokasinene er mer fancy nå.

De store haute couture-husene bruker finere rosetter og pynt. De finnes også med krystaller, sier Teige, som forteller nordmenn også har fått sansen for moten. I butikken selger de bra. – De er komfortable å ha på seg, og da synes folk det er flott at de er moderne igjen også, sier Khazaie Teige. Hun selger også mokasiner fra Dolce og Gabbana og de andre store designerne. KOSTBAR MORO. Hvor lenge mokasinene holder seg i motebildet kan vi foreløpig bare tippe. Ikke alle vil bruke så mye penger på sko som raskt kan spasere av moten. Vi har alternativene. Skulle du være av merket sparegris kan du rett og slett gå på loftet og hente dine gamle mokasiner. Om du ikke har det autentiske paret stående, kan du også kjøpe billigere utgaver i vanlige skobutikker. Du finner de klassiske mokasinene fra Minnetonkas.

De har billige skinnmokasiner i både hvit, marine og brun for bare 550 kroner. Vi fant vårt på på Grændsen skotøimagasin i Oslo. Er du ikke fornøyd med noen av disse, kan du også designe din egen mokasin på nettet før du kjøper den. De store designerne viser mokasinene sine med alt fra shorts, skjørt og kjoler, og passer fint sammen med vintage-stilen som er inn denne sesongen. Nå venter vi bare på frynsejakken. Man blir ikke fin uten mokasin. Denne artikkelen er skrevet av Magasinets nettredaksjon og ikke publisert i papirutgaven. Har du spørsmål eller kommentarer, send dem til:astrid