«

»

apr 17

UGG adirondack salg

STYLEmag stilte STYLEmag-bloggeren 30 spørsmål for å bli bedre kjent med henne.Hvilken setning/hvilket ord sier du aller mest? Det er fryktelig irriterende, men jeg sier mye hvis du skjønner hva jeg mener (arghh).  Hva slags kaffe bestiller du? En enkel høy latte på soya. Hvilke tre ting har du alltid i vesken din? iPhone, lommebok og kamera.

Hvilket moteøyeblikk husker du aller best? Det første som slår meg er Liz Hurleys kjole med sikkerhetsnåler i siden – jeg husker at jeg ville være akkurat som henne (det er noen år siden altså). Også følte jeg meg veldig fin da Celine ( STYLEmags redaktør. red.anm) og jeg var på Missoni og Lindex-visningen i Stockholm i en blondekjole med peplum fra Alice & Olivia.

Hvordan bestemte du deg for å bli det du er? Per dags dato er jeg i mammapermisjon, men når jeg skal ut i jobb igjen er det som TV-produsent. Veien har vært lang, men jeg visste tidlig at det var TV jeg ville jobbe med: jeg var 15 år gammel da jeg ringte til NRK første gangen og sa jeg ville bli programleder. Jeg har siden det vært på skjermen, jobbet som caster, reporter, regissør, redaktør og produsent. Helt enkelt elsker jeg en ny utfording og vil hele tiden utvikle meg selv.