«

»

apr 11

size 7 uggs ebay

Mulig det ble litt mye musserende. For, ja, du gjettet riktig. Jeg våknet opp hos selveste bad dad dagen etter. Og for en PLACE! Vi snakker panorama over fjorden. Perfekt feng shui. Egg & bacon. Karpedam. Tror til og med jeg så en Kählervase i gull der borte i hjørnet. Litt sånn søvnig funkis møter borgelig edge, if-you-know -what— i-mean.Men det var en digresjon, for Noora, det jeg lurer på er: Er det dette som kalles HOOKING? Og hvis så, er det innenfor å legge ut på My Story?

 

Brandos er Norges og Skandinavias største skobutikk på nett. Du finner Brandos i Norge, Danmark, Sverige og Finland. I Brandos sin nettbutikk finner du et enormt utvalg av sko til han, henne og barn i alle kategorier. Brandos fører mer enn 500 forskjellige skomerker, deriblant kjente varemerker som Adidas, Converse, Nike, Puma, New Balance, Hunter, Uggs, Dr Martens, Crocs, Kavat, Vans og Viking. Enten du er på jakt etter festsko, pensko, joggesko, sneakers eller noen nye sko til barnehagen så har Brandos utvalget.

 

Brandos har også fri frakt og retur på alle sko slik at du kan være 100% sikker på at skoen passer selv om du ikke får prøvd den på føttene når du bestiller. Passer ikke skoen, kan du returnere den helt uten spørsmål eller ekstra kostnad. Hos Brandos finner du ofte gode rabattkoder som gir deg ekstra rabatt på deler av butikken. Hos Brandos kan du betale med de fleste kjente kredittkort eller Klarna. Brandos har flere ganger vunnet priser for beste skobutikk og beste nettbutikk.