«

»

nov 17

magazine Uggs

Den norske designeren Fam Irvoll er mest kjent for sin fargerike og spenstige design, og er spesielt Oslo Fashion Weeks store trekkplaster. Norske kjendiser er for lengst solgt av hennes fantasifulle kreasjoner, og som om ikke det var nok, har klærne hennes falt i smak hos stjerner som Beyoncé, Rihanna, Katy Perry og Lady Gaga. Men selv om 31-åringen fra Oslo er best kjent for sine klesdesign, er hun også opptatt av skjønnhetspleie og sminke. I hvertfall på fest.magazine UggsJeg bruker egentlig aldri sminke til daglig, kun hvis det blir en svingom på byen, forteller Fam Irvoll til KK.no.Hun har klare meninger om hva hun liker og ikke liker, og har tidligere uttalt at hun synes nordmenn skal kaste ut både crocks, uggs, onepice og Ed Hardy-plaggene sine fra klesskapet sitt.

Også når det gjelder skjønnhetsprodukter vet hun hva hun liker, og hun har noen helt klare favoritter.Når jeg skal ut, pleier jeg å ha på meg øyenskygge i forskjellige farger fra Face Stockholm, mascara fra Revlon, eyeliner fra Bodyshop og diverse leppestifter fra Face eller Gosh, forteller hun. Men som ekspertene stadig vekk minner oss på, er det viktig å starte med en god ansiktskrem for å få den perfekte looken, og Fam sverger til nattkremen fra Aveda Botanical Kineticks.Designeren har også et godt råd til deg som frykter strekkmerker, spesielt under graviditeten. I tillegg til ekspertenes råd om masse vann og trening for å holde huden elastisk,magazine Uggs mener nemlig Fam at en fet fuktighetskrem kan gjøre underverker.

Et av mine favorittprodukter fra Bodyshop er buttercreme med bringebær.magazine Uggs Jeg er helt sikker på at den reddet meg fra strekkmerker under graviditeten min, og i tillegg lukter den himmelsk, sier hun.Når det gjelder sminketips for denne sesongen, vil hun anbefale deg å gå for en stil som minner om 50-tallet.Den stilen skal hvertfall jeg kjøre. Med tykk, sort eyeliner og blå, rosa, lilla eller oransje leppestift. Alt etter hvilken dag det er, forteller Fam. Men i kjent stil vil hun fortsatt ha med det lille ekstra. Du kan kanskje avslutte med en sort føflekk på kinnet. Det er alltid stas!