«

»

mai 12

f&s Ugg boots

Enkelte nettbutikker tilbyr å pakke gaven for deg, da sparer du et ledd og litt jobb. Dessuten kan de da sende den direkte til mottaker. Smart om du uansett må sende pakken videre til andre etter at du har fått den.Netthandel er lettvint, morsomt og fristende. Men det er ikke å underslå at det også kan ta tid, og i tillegg har et par ekstra usikkerhetsmomenter ved seg.En stresspost mindre, om ikke selve butikkbesøket er grusomt for deg, er å sjekke også i butikker der du bor. Kanskje blir prisen på varen nesten den samme, du vil få varen med deg umiddelbart, og ikke minst bidrar du til å støtte opp under lokale virksomheter, dersom det er viktig for deg.

Merk også at enkelte nettbutikker og andre butikker tilbyr showroom-besøk, spesielle kundekvelder og spesielle tilbud til gode kunder. Følg butikkene på Facebook eller Instagram for flere tips, eller notér deg på kundelister i butikker du liker godt.Det florerer av falske nettbutikker, som slett ikke er der for å selge deg fine varer til en billig penge.På denne nettsiden finner du hele Forbrukerombudets liste over falske nettbutikker du bør styre unna.Kommer du over en ukjent nettbutikk, bør du alltid være skeptisk før du bestiller varer fra butikken. Forbrukerombudet anbefaler alle å sjekke etter kontaktinformasjon og søke etter andres erfaringer på nettet.

Husk og at du aldri bør betale for varer på forskudd, samt at du velger kredittkort når du handler. Da kan du ha rett til å få refundert pengene fra banken dersom varen ikke blir levert, etter finansavtaleloven § 54 b.Forbrukerombudet har utarbeidet en egen liste med falske nettbutikker, som de nå har oppdatert med 14 nye navn.Det som gjerne kjennetegner de falske nettbutikkene, er at de bruker ord som billig, free og cheap i domenenavnet.Her kan du lese flere gode råd om hvordan du kjenner igjen falske nettbutikker.Slik ser du om nettbutikken er seriøsDet er følgende 14 nettbutikker som er lagt til lista over useriøse nettbutikker: