«

»

sep 12

emu or Uggs

Det er flere motedronninger som legger ut hele garderoben sin for salg på nettet, sier Lene Kallum, PR-ansvarlig i FINN.Søte kjoler, sexy sko, vesker og vinterkåper. Nordiske merkevarer som Fjällreven, Bergans, Acne, Filippa K, Malene Birger, Tiger of Sweden og Bruuns Bazaar. Designersolbriller, Hunter-støvler, UGG-boots og boblejakker fra Canada Goose. Det er noe av det som ligger ute på FINN torget for øyeblikket. De som er svake for bestemte merkeklær, har mye å velge mellom, til en rabattert pris. I tillegg er det mer miljøvennlig enn å kjøpe alt nytt, og man slipper å gå i butikker i sprengkulda, sier Kallum.

Hun forteller også at mye av det som ligger ute for salg nesten ikke er brukt, og du finner også helt ubrukte plagg. Noen av varene har til og med merkelappen på, og en del av klærne er årets modell. Vintageplagg kan man også finne. Flere legger ut masse fint i én og samme annonse. Det er tydelig at det er en del fashionistaer med god smak her inne. Jeg tror det er noen drevne shoppere som rett og slett går lei, kvitter seg med det gamle og allerede nå tenker på vår- og sommergarderoben, sier Kallum.Når nominasjonene slippes fredag ettermiddag er det klart at NRK-suksessenSkam kan skilte med to nominasjoner når TV-bransjen feirer seg selv.

Skam kan stikke av med pris for Beste TV-drama, samtidig som Tarjei Sandvik Moe (17) er nominert i klassen Beste mannlige skuespiller for sin tolkning av «Isak».I klassen beste konkurransedrevne reality har Farmen hele to av fire nominasjoner – både for den opprinnelige versjonen av programmet, men også for kjendisvarianten som ble sendt i høst – og som slo alle rekorder på TV 2. I samme klasse kjemper også Mesternes mester og 71 grader nord.