«

»

des 09

david z Uggs new york

På denne måten reduserer du sjansene for å gå på en real shoppingsmell, rett før du går julehøytiden i møte, sier forbrukerøkonom i Nordea Elin Reitan.Hun mener det lønner seg å forberede seg godt om du skal bruke «Black Friday» til å handle tilbudsvarer, og har følgende råd for å få mest ut av den sorte fredagen:Skulle du likevel gå på en impulskjøpsmell, har du muligheten til å angre deg når fornuften kommer sigende tilbake.Sjekk på kvitteringen hvilke bytterettigheter du har.david z Uggs new york Det kan gå bra, men det er noen ganger unntak for salgsvarer.

Endel butikker har også åpent kjøp. Da kan du levere tilbake det du ikke trenger,david z Uggs new york og få pengene tilbake.Har du handlet på nettet, har du uansett retrettmulighet. Du skal ha fått et angreskjema du kan sende. Du får hele beløpet tilbake, men har du mottatt det du har kjøpt, må du være forberedt på å betale returkostnadene.Ifølge Nordeas spørreundersøkelse planlegger én av tre ikke å gjøre innkjøp på Black Friday fordi de mener begivenheten er for kommersiell.Det er også dukket opp alternative kampanjer, eksempelvis Den Norske Turistforening ung (DNT) som er lei av kjøpehysteriet på Black Friday, og oppfordrer til heller å gi brukte klær og utstyr et nytt liv.

Turutstyr trenger ikke være nytt for å gjøre nytte. Derfor arrangerer DNT ung den 25. november Grønn fredag over hele Norge.david z Uggs new york Kjøper du mindre, og brukt, sparer du både miljøet og lommeboka, sier Johanne Grue Reiten i DNT ung Oslo i en pressemelding.Dette innlegget ble første gang publisert i 2014, men er oppdatert med 2017-opplysninger.Med et årsskifte kommer salg — det gjelder også fotballdrakter. Her vil jeg prøve å guide deg gjennom de nettsidene jeg synes det er verd å sjekke ut for å finne drakten du er på jakt etter.Generelt kan jeg si at prisen på fotballdrakter er veldig avhengig av når de er lansert. Er drakten helt ny, må du regne med å betale full pris.