«

»

sep 01

bay Uggs

Men det er kanskje ikke så fristende med sex da man ikke får vasket seg ordentlig eller barbert seg.Pilgaard forteller at hans oppgave i «Robinson» er å være webprogramleder der han leder nettsendingene til programmet.Det kommer til å bli jævlig mye drøyt! Også tror jeg mange blir overrasket når de ser at «Paradise»-folka er ikke så håpløse som folk skal ha det til, avslører han.Christer Falck skryter av sin nye programlederkollega og er enig at mange av «Paradise»-deltakerne blir fremstilt helt feil i mediene. Petter var jo helt motsatt av det jeg hadde trodd. Han er rett og slett en veldig raus person som hele tiden er opptatt av at de andre skal ha det bra, forteller «Robinson»-programlederen.

Årets deltakere får frem flere positive sider som de ikke har fått vist tidligere. «Robinson»-veteranene vet hva som skal til fordi de har vært igjennom dette før, men «Paradise»-gjengen tar igjen på andre måter. De har alltid et godt humør og de kjenner hverandre på en helt annen måte, sier Falck.«Robinsonekspedisjonen 2013: Paradise vs. Robinson» har premiere TV3 søndag 15. september klokken 20.00.I oktober i fjor ble det kjent at den norskættede modellen Chrissy Teigen (29) og hennes musikerektemann John Legend ventet sitt første barn.De avslørte nyheten på søtest mulig måte, med et Instagram-bilde og teksten «Baby on board!».

De to hadde vært åpen om at de hadde prøvd lenge, og at de hadde problemer med å bli gravide. Men etter fem år, var det full klaff, og lykken var selvfølgelig stor.Teigen er forutenom å være modell en populær TV-profil, matentusiast, kokebokforfatter og fashionista. Hun har blant annet ledet «Lip Sync Battle» sammen med LL Cool J, gitt ut boken «Chrissy Teigens Hungry» og vært dommer i MTVs «Snack Off».Teigen har fortalt at hun har fått stiltips av Kim Kardashian, og at Kardashians beste råd var å gå for «strechy stoff». Teigens stil har så langt vært både feminin, komfortabel og vågal, og selv om de aller fleste gravide ikke har mulighet til å kle seg i designerkjoler og gå på rød løper-tilsetninger, så er det jo alltids gøy å la seg inspirere.