«

»

nov 08

bay Uggs

Kongressrepresentanten Mo Brooks, som var til stede på baseballbanen, forteller til CNN at gjerningsmannen var taus da han åpnet ild mot kongressmedlemmene.Våpenet var halvautomatisk. Han fortsatte å skyte på folk. Du kan bare tenke deg hvordan folk på banen løp til alle kanter,bay Uggs sier han.Ifølge enkelte øyenvitner ble det trolig avfyrt mellom 50 og 100 skudd.Tilstanden er fortsatt kritisk, opplyser sykehuset MedStar Washington Hospital Center.Scalise sliter, men vi håper han blir bra igjen. Det har vært langt vanskeligere enn vi først antok, sa president Donald Trump torsdag.Trump besøkte Scalise på sykehus onsdag kveld. Torsdag morgen dro visepresident Mike Pence på sykebesøk.

Scalise, som er såkalt innpisker for republikanerne i Representantenes hus, spilte baseball i en park i Alexandria i Virginia sammen med nærmere 30 andre kongressmenn og medarbeidere da de ble beskutt. Scalise og tre andre ble truffet.Også lobbyist Matt Mika behandles for livstruende skader etter angrepet. Han skal ha blitt truffet av flere skudd.De to andre ofrenes tilstand er ikke alvorlig.Gjerningsmannen, 66 år gamle James T. Hodgkinson, ble skutt og drept av politiet.bay Uggs Han jobbet som frivillig for valgkampen til Bernie Sanders i fjor.La meg være så tydelig som mulig. Alle former for vold er uakseptable i vårt samfunn, og jeg fordømmer denne handlingen på det sterkeste, sa Sanders.

Kongressrepresentanten Mo Brooks, som var til stede på baseballbanen, forteller til CNN at gjerningsmannen var taus da han åpnet ild mot kongressmedlemmene.Våpenet var halvautomatisk. Han fortsatte å skyte på folk. Du kan bare tenke deg hvordan folk på banen løp til alle kanter, sier han.Ifølge enkelte øyenvitner ble det trolig avfyrt mellom 50 og 100 skudd.Den internasjonale olympiske komité (IOC) vedtok fredag at lekene om tre år skal bestå av 321 øvelser.bay Uggs I fjor var det 306 OL-øvelser i Rio de Janeiro.I tillegg til mixedstafett på friidrettsbanen (4 x 400 meter), blir det også nye blandede konkurranser i svømming (deriblant 4 x 100 meter medley), bueskyting, judo og sykling.Totalt øker antall blandede øvelser fra ni i Rio til 18 i Tokyo. Samtidig strykes en del øvelser i herreklassen i enkelte idretter. Det skjer blant annet innen boksing, padling, roing og skyting.