«

»

des 12

1d Uggs price

Personlig synes han lange turer i en smal kabin er lite behagelig.Han mener det er et poeng å velge fly med to midtganger, særlig når barna er med.På lange turer er det viktig å komme seg opp av setet og bevege seg litt, og det blir vanskelig med bare én midtgang.1d Uggs price Er kabinbesetningen ute med trallene er det nærmest umulig å komme forbi. Det kan være en prøvelse med små barn som bare må på do – NÅ!Fra Norge til New York kan du fly Icelandair, United Airlines, Norwegian og SAS – en reise på rundt syv timer.Icelandair og United flyr Boeing 757 med én midtgang og seks seter i bredden (3 + 3).SAS bruker Airbus A330 med åtte i bredden (2 + 4 + 2) og to midtganger.

Norwegian flyr Boeing 787 Dreamliner med ni i bredden (3 + 3 + 3). og to midtganger.Komfort blir stadig viktigere på reisen. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver Hanne Anniken Wæhler i reisebyrået Berg-Hansen.Billettypen økonomi pluss er et godt eksempel. For en billig penge kan en kjøpe seg bedre benplass.1d Uggs price Disse setene er populære, og blir ofte fort utsolgt, sier Wæhler.Byrået har sett en økt tendens til at særlig voksne på tur benytter seg av den muligheten.

Barnefamiliene velger i stor grad økonomiklasse, sier hun.Vi har sett på de tre flytypene,1d Uggs price men har begrenset oversikten til å gjelder økonomiklasse og økonomi pluss.Den med aller best benplass er Norwegians Premium-klasse, som skiller 20 centimeter fra SAS Plus-klassen.Å lene setene tilbake er for mange viktig, og her skiller det kun centimeter på de ulike flytypene. 12,2 cm er standard på økonomiklasse, men Icelandair har 15,2 cm på både økonomi og økonomi pluss.SAS plus har størst lenemuligheter med 18 centimeter mot 15,2, som de to andre tilbyr i lik klasse.Hva får du: Fritt setevalg. Gratis alkoholfri drikke. Mat kan kjøpes. Barn får gratis varmt måltid. WiFi kan kjøpes fra og med sommeren 2015. Tepper og puter i hvert sete.